Webversion

Brodækket ved Marbækvej er støbt

Tidligere på måneden støbte entreprenøren de to brodæk til den underføring, der skal føre Marbækvej under den kommende motortrafikvej.
 
Hvert brodæk måler 30 x 32 meter. Der blev brugt i alt 723 m3 beton til støbning af brodækket, hvilket svarer til indholdet af omkring 75 betonbiler.
 
Dermed er de væsentlige betonarbejder på de mindre broer afsluttet. De afsluttende arbejder med fugtmembran, asfalt, afstribning og autoværn, som endnu udestår ved broerne ved Marbækvej, Nylanderslevvej og Madmose Å, planlægges udført inden vinteren.
 
Se billederne fra støbningen.

Bropillerne er færdige

De 16 V-formede bropiller står nu færdigstøbte i Roskilde Fjord, og dermed er endnu en stor milepæl nået på projektet. Med bropillerne er det nemt at forestille sig, hvordan broen kommer til at tage sig ud i landskabet.
 
Arbejdet med at støbe bropiller gik i gang i november 2017, og nu 10 måneder senere står de alle færdige i fjorden.
 
Læs mere og se film om bropillernes tilblivelse.

Navnet er Fjordlandsvej

Motortrafikvejen, der skal forbinde rute 53 i Hornsherred med rute 211 Frederikssundsvej over den kommende Kronprinsesse Marys Bro får navnet ”Fjordlandsvej”.
 
Mere end 400 forslag til vejens navn blev indsendt. Blandt disse valgte Vejdirektoratet og Teknisk Udvalg i Frederikssund Kommune vejens navn.
 
Læs mere.

Åben byggeplads blev et trækplaster

Den 23. september åbnede vi dørene til byggepladsen, og arrangementet blev et stort trækplaster. Mange benyttede sig af muligheden for at få et indblik i projektet og for at komme helt tæt på byggeriet af den nye fjordforbindelse.
 
Op mod 3000 mennesker lagde vejen forbi. Se billeder fra dagen.

Se de nyeste luftfotos

Vores luftfotograf har været på vingerne igen – se projektet fra oven.
Afmeld