Webversion

Kom med projektchefen helt tæt på byggeriet af fjordforbindelsen

 Hen over efteråret inviterer Vejdirektoratet ”På tur med projektchefen”. Det er en oplagt mulighed for at komme helt tæt på det store byggeri af Kronprinsesse Marys Bro.
Vores entreprenør er i fuld gang med byggeriet af den kommende fjordforbindelse både på land og til vands. Vi vil gerne fortælle om de mange forskellige aktiviteter, der er i gang og give folk en mulighed for at komme tættere på det store byggeri.  
 
”Det er et stort bygværk, og der er mange spændende finesser og finurligheder i forbindelse med projektet. Vi vil gerne give folk et lille indblik i, hvad det er vi arbejder med og hvilke overvejelser, der ligger bag de forskellige etaper i et sådant byggeri,” siger Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet.  
 
I første omgang er der planlagt to ture i marken med Henrik Vincentsen. Det første arrangement holder vi torsdag den 14. september kl. 16.30, hvor turen starter på Informationscenter Fjordforbindelsen Frederikssund på Østersvej 4 og temaet er byggepladsen og støbning af pæle. Vi tilbyder en guidet tur ind på byggepladsen, hvor deltagerne kan få et indblik i de arbejder, der er i gang. Lige nu er det opgaven med at støbe pæle, der fylder. Forhåbentlig bliver det også muligt, at komme en tur ud på den dæmning, der er skudt op i Roskilde Fjord hen over sommeren.  
 
Den anden tur vil foregå på Hornsherredsiden den 28. september, hvor turen starter kl. 16.30 fra byggepladsen ved Kystvej 57, og her vil destinationen være en tur ud på dæmningen.  
 
Er der tilslutning til turene, gentager vi dem i oktober måned og temaerne vil blive meldt ud på forhånd.  
 
Yderligere oplysninger:
Projektchef Henrik Vincentsen, tlf.: 2811 4100, mail: hevi@vd.dk 
Kommunikationskonsulent Anne-Mette Nyhuus, tlf.: 2298 3078, mail: an6@vd.dk    
Praktisk information:
 
Mødested:
Frederikssundsiden: Informationscenter Fjordforbindelsen Frederikssund, Østersvej 4
Hornsherredsiden: Udfor byggepladsen ved Kystvej 57, Tørslev Hage. Det vil være muligt at parkere på byggepladsen
 
Alle er velkomne.
 
Gåturen tager ca. 1 – 1½ time.
 
Ingen tilmelding
Husk godt fodtøj  
 
Tur på Frederikssundsiden: 14. september kl. 16.30. Byggepladsen og pælefundering
Tur på Hornsherredsiden: 28. september kl. 16.30. Kom ud på dæmningen på Tørslev Hage
Afmeld