Webversion

Nye broer på vej

Udover den store Kronprinsesse Marys Bro er der på strækningen for den kommende fjordforbindelse i alt 11 andre mindre bygværker, der også skal opføres.  
 
Arbejdet med to broer ved Ny Landerslevvej og en bro ved Marbækvej er gået i gang. Broerne ved Mejerigårdsvej er dels en bro, der skal føre Mejerigårdsvej under den kommende motortrafikvej og dels en faunapassage, der skal føre Madmose Å under selvsamme motortrafikvej.    
 
De tre broer er efter planen færdige til efteråret 2018.
 
Læs mere.

En montagekran bliver til

Lige nu står det imponerende stykke grej på dæmningen klar til at montere brodækket på Kronprinsesse Marys Bro. Kranen kom til Frederikssund i 60 containere fra Canada og var et samle sæt på cirka 5000 dele.  
 
Se forvandlingen fra samlesæt til kran.

Velbesøgt åben byggeplads arrangement

Trods kulde og blæst lagde omkring 2000 mennesker vejen forbi vores byggeplads på Marbækvej søndag den 4. marts.  Langt størstedelen af de besøgende var i løbet af dagen på en guidet rundtur med projektets medarbejdere.  
 
Se billederne fra dagen.

Brodækkets jomfrurejse

Brodækket på Fjordforbindelsen kommer til at bestå af i alt 492 elementer, der hver især vejer omkring 100 ton. De første 12 elementer af brodækket er nu sikkert fremme på byggepladsen efter en rejse fra Stettin i Polen på skib til Frederiksværk og derefter på lastbil til Frederikssund.  
 
Mandag den 5. marts kl. 9 startede jomfrurejsen med, at det første element blev fragtet fra Frederiksværk til Frederikssund på en cirka 30 meter lang lastbil.  
 
Se billederne fra jomfrurejsen fra Frederiksværk til Frederikssund eller filmen med ankomsten til byggepladsen.
 
Næste sending elementer forventes at ankomme i midten af april.
Afmeld