Webversion
 
 
 
 
 
 
Vejdirektoratet
Pressemeddelelse

Kom til informationsmøde om udbygning af motorvejen på Vestfyn

Vejdirektoratet udbygger Fynske Motorvej fra fire til seks spor mellem Nørre Aaby og Odense V. Vi inviterer til informationsmøde om projektet i Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter 16. maj.
 
 

Vejdirektoratet udbygger Fynske Motorvej fra fire til seks spor mellem Nørre Aaby og Odense V. – en strækning på cirka 24 kilometer.

Projektet er gennem 2018 i sin forberedende fase. Anlægsarbejdet på første etape mellem Odense V. og Aarup forventes at gå i gang i begyndelsen af 2019 og afsluttes i efteråret 2020.  Anden etape mellem Nørre  Aaby og Aarup forventes at gå i gang i starten af 2021 og afsluttes i efteråret 2022.

Vejdirektoratet fremlægger projektet for offentligheden på et informationsmøde i Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter 16. maj. På informationsmødet vil der ske en præsentation af projektet og tidsplanen for det.
Ligeledes vil der komme en generel orientering om Vejdirektoratets arbejde med støjproblematikker.

Bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål til vores projektledere samt andre fagmedarbejdere fra Vejdirektoratet.

Alle er velkomne til informationsmødet.

Tid og sted for informationsmødet:

Onsdag den 16. maj 19-21
Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter,
Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg

Robin Højen Madsen, som er projektleder for første etape mellem Aarup og Odense V., glæder sig til at byde forhåbentlig mange nysgerrige borgere indenfor, så de kan blive klogere på projektet.

”Vi skal i gang med et meget spændende projekt, som jeg forventer vil afhjælpe de store trængselsproblemer, vi ser på den vestfynske motorvej i dag. Vi øger fremkommeligheden på motorvejen med det ekstra spor og mindsker risikoen for uheld. Der er både god samfundsøkonomi i at holde kortere tid i kø, ligesom man som trafikant kan glæde sig over at komme nemmere og sikrere frem. Jeg ser frem til at møde borgerne på Fyn og svare på deres spørgsmål,” siger Robin Højen Madsen.

Allerede i 2010 blev der vedtaget en anlægslov for udbygning af Fynske Motorvej mellem Odense Vest og Middelfart fra fire til seks spor. I første omgang blev der af Folketinget bevilget penge til strækningen mellem Nørre Aaby og Middelfart. Det stykke åbnede i oktober 2014.

I år afsatte Folketinget så midler til at få gjort udbygningen af den vestfynske motorvej helt færdig.


Yderligere oplysninger:
Robin Højen Madsen, projektleder: 7244 2276, rhm@vd.dk
Kim Lundahl Michelsen, kommunikationskonsulent: 7244 2318, kimi@vd.dk

 
 
 
 
 
 
Afmeld