Webversion
 
 
 
 
 
 
Vejdirektoratet
Nyt fra Vejdirektoratet

Godmorgenmøde "Veje til en selvkørende fremtid"

Er vi klar til at tage imod de selvkørende køretøjer? Og hvordan gør vi det bedst?

Kom til Vejdirektoratets godmorgenmøde og hør om konkrete erfaringer fra udlandet, Vejdirektoratets aktuelle indsatser og om de første forsøgsprojekter herhjemme.
 
 
Hvem bør deltage?
Alle, der har professionel interesse i fremtidens selvkørende transport og investeringer i fremtidens trafik.
 
Tilmelding
Det er gratis at deltage. Men på grund af et begrænset antal pladser opfordrer vi alle til at tilmelde sig så hurtigt som muligt.
 
 
Hvor og hvornår?
2. november 2017 kl. 9.00-12.00
Eigtveds Pakhus, København K
 

Danmarkspremiere på dynamisk ruderanlæg

Vejdirektoratet har åbnet den ombyggede til- og frakørsel 52 syd for Odense som Danmarks første dynamiske ruderanlæg. Det skal sikre uhindrede venstresving ned mod motorvejen og skabe bedre trafikafvikling for bilisterne i alle retninger.
 
 
Det er til- og frakørsel 52 Odense SV, som siden foråret har været under ombygning til det nye anlæg, som især anvendes med succes i USA. I et dynamisk ruderanlæg bytter trafikken bane henover motorvejen. Klik på billedet og se den korte film om, hvordan det fungerer i praksis. 
 
”Kapaciteten i et dynamisk ruderanlæg er væsentligt højere end i et traditionelt ruderanlæg. I forhold til et traditionelt udformet anlæg vil denne løsning give kortere samlet rejsetid og lavere forsinkelser for alle retninger,” siger Annette Jørgensen, projektleder i Vejdirektoratet.
Læs mere om det nye anlæg her
 
 
 
 
 
 
Afmeld