Webversion
 
 
 
 
 
 
Vejdirektoratet
Nyt fra Vejdirektoratet

Det dufter af asfalt på Messemotorvejen

Udrulningen af den sidste asfalt på Messemotorvejen er i fuld gang. Vejret skal blot forblive forårsagtigt den næste tid, så den duftende sorte masse bliver til motorvej inden åbningen 28. maj.
Læs mere...

Enorme mængder jord bliver flyttet ved råstofsø uden for Mejrup

Anlæggelsen af Holstebromotorvejen kræver masser af jord. Alene på entreprisen mellem Mejrup og Tvis skal der bruges cirka 800.000 kubikmeter råjord. Derfor graves der på livet løs ved råstofsøen uden for Mejrup.
Læs mere...

Se den nye dronefilm fra brostøbning over Storå

Vejdirektoratet havde en drone i luften, da broen over Storå blev støbt. Se filmen om brostøbningen fra fugleperspektiv her.
Læs mere...

Brostøbning i blæsevejr over Storå

Støbningen af den sidste store bro på Holstebromotorvejen kræver 40 timers uafbrudt arbejde i skiftehold. Tv Midt-Vest var forbi brostøbningen over Storå.
Læs mere...

Test din viden om skilte

Er du en skiltekonge eller en skiltenar? Det kan du finde ud af, hvis du tager Vejdirektoratets skiltetest i kampagnen ”Skilt med det”. 
 
Målinger viser, at mange bilister har problemer med at forstå betydningen af en række vejskilte, og det kan potentielt skabe farlige situationer i trafikken. Derfor har Vejdirektoratet lanceret en kampagne, hvor du kan afprøve dine evner i vejskilte og vise omverdenen, om du er ’skiltekongen’.
 
Ca. 140.000 har taget testen, og du kan hjælpe midtjyderne på vej til skiltetronen ved også at deltage.
Læs mere...
 
 
 
 
 
 
Afmeld